• Дентален туризъм в България
  ниски цени
  Изключително качество!
 • Комбинирайте незабравима
  ваканция
  с блестяща усмивка!
 • Красива
  усмивка
  сега!

We are dental clinics located in Bulgaria. We have lots of dental offices equipped with cutting edge german and swiss technology.

M3 Dent е уникална модерна и стилна дентална клиника, разположена в България.

Дентални импланти

Денталната имплантология е най-съвременният метод за решение на проблема с липсата на зъби. Хирургически имплантът се поставя в зъбната алвеола на предшестващо изваден зъб или изкуствена такава, направена точно преди процедурата.

Орална хирургия

В нашите клиники се извършват разнообразни хирургически интервенции. Екстракции, инцизии, циркумцизии, кюретаж, френулотомии, хирургически шевове, синус лифт, апикална остеотомия. Всички хирургически интервенции се извършват под упойка.

Invisalign®

Ортодонтското лечение с Invisalign® е добра алтернатива на класическите брекети. Постига се с невидими и снемаеми шини. Те се носят 14-16 часа на ден и успешно подреждат разкривени зъби без болката и дискомфорта на класическите брекети.

Козметична дентална медицина

Козметичната дентална медицина включва фасети, циркониеви коронки, прес-керамични коронки и избелване. Фасетите са тънки порцеланови пластинки, които се циментират по предните повърхности на зъбите. Тяхната цел е подобряване на естетиката.

Коронки и мостове

Неснемаеми конструкции. В M3 Dent, изработваме два вида неснемаеми конструкции - керамични коронки и мостове с основа, направена от хром-кобалтова сплав и втори вид коронки и мостове от керамика с основа, направена от цирконии.

Пародонтология

Пародонтита е инфекциозно заболяване, което се причинява от бактериите в плаката и засяга всички структури на зъбодържащия апарат - гингива (венец), периодонциум и кост. Фазата, в която се диагностицира заболяването е важна за изхода от лечението.