Team

Meet the Team

 • Д-р Митова

  Д-р Митова е дългогодишен специалист в имплантологията и естетическите възстановявания. Можете да се чувствате спокойни и уверени в нейните ръце. С успешно завършени множество курсове по имплантология и пародонтология и постоянното търсене на нови и нови знания тя предлага едно много високо качество на дентални услуги.

 • Д-р Стефанов

  Д-р Владимир Стефанов е роден в град Велико Търново. Завършва дентална медицина в София. Проявява разностранни интереси и умело извършва широк спектър лечебни дейности – консервативна терапия на кариозни заболявания и техните усложнения посредством композитни обтурации и обработка на коренови канали; протетични възстановявания при дефекти на зъбната корона и различни видове обеззъбявания; екстракции на зъби. Разширява спектъра на познанията си и в областта на професионалното избелване.

 • Д-р Митов

  Д-р Митов е възпитаник на Факултета по дентална медицина в София. Още по време на студентските си години развива познанията си върху естетичните възстановявания. Професионалните му интереси са в областта на биомиметичната дентална медицина, зъбното избелване и хигиенните процедури за лечение на пародонтални заболявания. Стремейки се към възстановяване на детайлите от зъбната анатомия, той насочва практиката си към изработване на естетични композитни обтурации. Посещава курсове за долълнителна квалификация.

 • Д-р Илиев

  Д-р Нестор Илиев е роден в град Русе. Завършва с отличие сред първенците на курса Факултета по дентална медицина към Медицински университет – София – най-старото и престижно медицинско висше учебно заведение в България. Интересите му са насочени в областта на оралната и лицево-челюстната хирургия, орална патология и заболявания на меките тъкани в устната кухина, лицево-челюстна травматология, лечение на оралните хирургични заболявания, консултации при инфекциозни, автоимунни, пренеопластични (предтуморни) и неопластични (туморни) заболявания в устната кухина. Има завършен свободноизбираем курс по зъбопротезна имплантология към Факултета по дентална медицина – София.